Стопкадър и видео You tube, PlanetaOfficial, Разкриха какво се е преди време

...
Стопкадър и видео You tube, PlanetaOfficial, Разкриха какво се е преди време
Коментари Харесай

Смъртта опитала да прибере певеца Денис Теофиков преди година

Стопкадър и видео You tube, PlanetaOfficial, 

Разкриха какво се е преди време с младия български артист, който издъхна през вчерашния ден.

Талантливият 21-годишен артист Денис Теофиков, който издъхна в неделя, към този момент се е изправял очи в очи със гибелта.

Тийн звездата претърпя жестока злополука и по знамение оцеля. Мелето бе на „ правата на гибелта “ – пътя Русе-Бяла.

Катастрофата е станала на 3 октомври – година преди Денис в действителност да откри гибелта. Младежът и водачът му пътували с мощно „ Ауди А8 “ за присъединяване в русенски клуб.
 
Малко преди среднощ лидерът пропуща завой и самокастрофира в мантинелата. От мощния удар се отварят въздушните възглавници, а предницата на лимузината е размазана.
 
На мястото на случая идва кола за спешна помощ с медици от Спешна помощ. Теофиков имал болки в ръката, само че прегледа на място не открива контузии. Точно този миг е запечатан на видео.

Малко повече от година по-късно момчето е застигнато от трагичната орис. Все още не са ясни всички детайлности към случая с Теофиков, само че се знае, че той е полетят от 7-ия етаж на постройка в София, написа Блиц.

Информацията все още е разнопосочна. Според една версия апартаментът, в който е бил Теофиков, е на приятелката му, а съгласно други – на негов приятел.

Все още не е ясно дали артистът е полетял по своя воля или се касае за случай.

В последна сметка обаче и другари и сътрудници на Теофиков признават, че напоследък той е бил подложен на душевен тормоз от продуцентите си и е изпаднал в меланхолия.

Приятелката му Алекса още в неделя проговори за случая и написа в обществената мрежа, че го обича и той ще й липсва. Тя остро подлага на критика и хората, които спекулират с тематиката и акцентира, че както тя, по този начин и фамилията му доста са обичали и подкрепяли младия Теофиков.

Денис бе един от най-пробивните и надарени реализатори на „ Пайнер “. Той има доста дуети, някои от които с изявени имена като Емилия, Цветелина Янева и Малката.

Цялата мрежа потъна в тъга от загубата на младежа. Десетки известни персони и сътрудници на Теофиков са почернени и изрекоха съболезнования на околните на звездата.

Теофиков е наследник на известния джазмен Атешкан Теофиков, който е част от бенда на Кали. Денис и Алекса са дружно от няколко месеца, а двойката бе измежду най-коментираните във фолк средите. Преди това Денис бе гадже с друга фолк звезда - Десита.
--> --> --> -->
КоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди Напиши коментарИме:Коментар:
Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР